За Нас

НИЕ СМЕ ЕКИП ОТ МЛАДИ И МОТИВИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ!

Нашата цел е да ви помогнем да покажете най-доброто от себе си, предлагайки ви лазерна епилация, извършвана от медицински специалисти, които са безкомпромисни по отношение на вашия комфорт и безопасност. Ние продължаваме да въвеждаме и проучваме, създавайки стандарти в индустрията за неинвазивни лазерни процедури за епилация на лицето и цялото тяло.

 

Качество, надеждност, иновации и грижа за клиентите

Пристрастени сме да поощряваме високото ниво в медицинското обучение, въвеждане на етични практики и назначаването на медицински персонал, който да има адекватното грижовно отношение.Когато на пазара се появи нова технология или процедура, ние сме там, за да тестваме щателно нейната безопасност, надеждност и резултатност.

Само ако нова апаратура или процедура, одобрена от FDA и MDD премине нашите безпристрастни стандарти, ще бъде използвана в нашите центрове.

При нас ще получите не само услуги с най-високо качество в удобно за Вас време и място, но и професионално и любезно отношение и атрактивни цени.

 

Апаратурата е Диоден лазер с дължина на вълната с висока селективност, широко работно поле, плътност на енергията, продължителност на импулса и приставка служеща за предпазване и успокояване на кожата, която прави процедурата безболезнена.

За да постигнете нужния резултат, са нужни между 3 и 6 процедури, в зависимост от това коя част на тялото искате да епилирате, цвета, дебелината на косъма и тип кожа.

Нашите Марки

Logo solarium

SPORTARREDO

Стилът на Sportarredo, дизайн и страст за създаване на професионални уреди, които правят изпозването на солариума смес от уникални емоции, съвременни технологии и хармония на формите. Тен със стил

Logo solarium

MySun

Активатори, слънце-защита и лосиони за след слънце от най-високо качество с естествени активни съставки, за по-добър тен, уважаващ комфорта на кожата: резултатът от високите постижения в италианските изследвания.

Logo solarium

Apotherm

Изключително ефективни продукти за грижа за кожата и професионално лечение: линия, която е вдъхновена от природата и полезните свойства на кал, морска сол, растения и цветя.

Открийте светът на Apotherm сега!

Logo solarium

Professional aesthetics

Sapphire представя един висок технологичен прогрес в съчетание с непрекъснати иновации, за висококачествено и професионално оборудване, посветени на грижата за красотата на лицето и тялото.

 

 

 

 

 

Отдаване под наем с оператор

Сега можете да получите най-добрата диодна лазерна апаратура с висока мощност   Sapphire laser.

Тази услуга се състои от наем с  оператор. Трябва само да осигурите място  и да подготвите график с клиенти, идваме във Вашия център, фитнес, фризьор или медицинско-естетична клиника с нашия диоден лазер и оператор, с  който ще предложим   услугата  лазерна  епилация.

В края на деня получавате предварително съгласуван процент от фактурирането.

 

 

 

 

 

Купува - под наем с опция за покупка

Сега можете да закупите най-добрите диодни лазерни устройства с висока мощност

Laser Sapphire предлага наеми с възможност за закупуване. Това е отличен вариант, ако искате да имате диод през целия месец във вашия естетичен център или медицинско-естетична клиника. Това е инвестиция, която несъмнено може да ви помогне да удвоите или утроите печалбата си.

Финансиране със собствен лизинг  без допълнително оскъпяване  към вас и вашия бизнес. Планове от € 1,500 + първоначална вноска.

Ние сме официален дистрибутор за България  на най-купуваният в Испания  Laser Sapphire.

www.sapfir.bg