SkinActiv™

SkinActiv™ използва електропорация и електро-осмоза като основни техники. Този алтернативен мезотерапевтичен метод без игли отваря аквапорините в средния слой на кожата (мезодерма). Със SkinActiv™ имате лесен начин за лечение на различни кожни проблеми.

Immagine prodotto

icona servizi plusSKINACTIV: ANTI-AGING, ЛОКАЛНА МАСТНА РЕДУКЦИЯ И СТРИИ

Безиглена Мезотерапия е вкарването на работни вещества в кожата с помощта на трансдермални системи. Като ултразвук, йонофореза и мезо-електропорация. Със SkinActiv можем да вкараме специфични коктейли от активни вещества в кожата, за да постигнем специфичен ефект. Мезо-електропорацията се прилага в козметиката с огромен успех в борбата със стареенето на кожата, локално или местно затлъстяване и стрии.

SkinActiv използва електропорация и електро-осмозата като основни техники. Това е алтернативен и безиглен мезотерапевтичен метод, който отваря аквапорините в средния слой на кожата (мезодерма). Със SkinActiv можете да
го направите много лесно.Разумно лечение на всички видове кожни проблеми. При прилагането на електрофорезната техника, SkinActiv е много иновативно и ефективно средство в козметичната индустрия.

През подхранващ и стерилен серум и възможно най- прецизната техника за инфилтрация се вкарва високо енергиен подхранващ серум директно в тъканта и този серум се резорбира бързо и ефективно от кожата. Заради усилването на кожния метаболизъм кожата изглежда по свежа, еластична и здрава.

icona servizi plusКакво е електропорацията?

Електропорацията е техника, която може да транспортира веществата в клетката. По време на електропорацията, късият импулс на напрежението става от порядъка на десетки мили секунди, приложени към клетъчна суспензия или към отделна клетка. Клетъчната мембрана след това се променя в структурата, за да се образуват хидрофилни пори. Когато пулса на напрежението не е прекалено висок и твърде дълъг, образуването на тези пори е обратимо: След няколко секунди или минути клетъчната мембрана се затваря отново. Междувременно могат да мигрират вещества и извън клетката, както чрез дифузия, така и чрез електро кинетика транспорт (електрофореза и електро-осмотичен поток).

Електро-осмозата главно реагира на разтварянето на молекулите, така че те могат да проникнат свободно във вътрешния слой на кожата. Както директният ефект на отхвърлянето на веществата през полето на стреса, като косвен
ефект от движението на течността и стерилните лекарства, този стрес прави проникването на кожата засилен. Но също така увеличава пропускливостта в клетъчните стени и веществата може много по-добре да се вкарат в кожата.