Лазерна Епилация

Лазерната епилация е метод за трайно решаване на проблема с нежеланото окосмяване.Този метод превъзхожда всички останали,защото се постига с няколко   процедури, безболезен е и не  причинява дискомфорт.

 

 

icona servizi plusКакво означава лазерната епилация?

Това е отстраняване на окосмяването  с помощта на светлинна енергия.Лазерът работи както следва: когато светлинният лъч със специфична дължина на вълната и интензитет ,взаимодейства с космите , приложената светлинна енергия се абсорбира от меланина в космите и се превръща в топлина.Това е известно като селективна фототермолиза, която води до разрушаване на корените, без да се разрушава съседна тъкан.

Какво трябва да знаем, преди подлагане на лазерна епилация?

  • Извършва се оценка на пациента от специалист за извършване на анамнеза и физически преглед за определяне на характеристиките на косъма.
  • Предоставяне на препоръки преди и след терапия. Ограничаване от излагане на слънце, препоръчване на фотозащитни кремове.
  • Маркиране на областта, която бива третирана.
  • Клиентът трябва да бъде обръснат един или два дни преди лечението, освен в областта на лицето, където препоръчваме космите да се изрязват с малка ножичка.
  • По време на терапията както служителят, така и пациентът използват задължително защитни очила!
  • Кожата трябва да бъде чиста,без полагане на крем или грим, за областта на лицето, тъй като такива продукти увеличават шанса за рефлекс по време на процедурата.
  • Интервалът между сесиите и тяхната продължителност варира в зависимост от зоната. Наше задължение е да изготвим Вашата индивидуална терапия.
  • Броят на процедурите, които се изискват зависи от цвета на окосмяването, фототипа на Вашата кожа и областта,която засяга епилацията.
  • Ние от студио „САПФИР” ще ви дадем индивидуални инструкции за поддържане на Вашата кожата след терапия с диоден лазер Sapphire LS-1200.

 

 

 

icona servizi plusЗАЩО ТРЯБВА ДА изберете SAPPHIRE LS-1200?

Мощен : С 1200 W

Бърз:Със скорост на сканиране от 1Hz до 15Hz.

Ефективен : Премахва напълно окосмяването.

Универсален  : Подходящ за всякакъв вид косъм.

Производител : R & D & I Испания, тестван  и гарантиран.

Сигурност:  Позволява настройки за персонализиране на лечението при всяка ситуация.

Рентабилен : Най-добра ефективност.

Удобен : Единично устройство без резервоари или външни елементи.

Интелигентен :Софтуер с опция за дистанционно наблюдение.

Гарантиране на благосъстоянието:

 

Нашата система  Sapphire LS-1200 има уникална охладителна система, която генерира температура от -10C във върха.

 

Тази  технология значително намалява болката през всяка сесия. Клиентите ни преди всичко се фокусират върху приятната студена сензация, забравяйки болката възможно най-скоро.

 

Ние не се колебаем да разясним тази охладителна концепция на клиентите си и да им осигурим ползата от ефикасността на епилацията.

Запишете час за процедура


Тел:+359 889 341 125 - Десислава Чакърова

Тел:+359 898 939 202 - Емил Чакъров