Brazy©

МИКРОДЕРМАБРАЗИО: ПОДОБРЕТЕ КОЖАТА СИ!

СВЕЖА, ГЛАДКА, ПОДМЛАДЕНА И БАЛАНСИРАНА КОЖА.
МИКРОДЕРМАБРАЗИО Е ЕДИН ОТ НАЙ-ЕФЕКТИВНИТЕ МЕТОДИ ДА ПОСТИГНЕТЕ ТОВА.
НАЙ-ДОБРИЯТ ОТГОВОР НА ВСЯКО ЛЕЧЕНИЕ С МИКРОДЕРМАБРАЗИО: ПИЛИНГ ЛЕЧЕНИЕ НА УНИКАЛНО НИВО

Immagine prodotto

icona servizi plusКакво представлява микродермабразията?

Микродермабразиото е безопасно, интензивно, подобряващо кожата лечение, което се движи с кристали върху кожата. След като кристалите дойдат в контакт с кожата, внимателно отстранете горния слой на кожата (stratum corneum), състоящ се от мъртви и стари кожни клетки. Кожата, която се показва по-долу, е мека, гладка, здрава и способна да абсорбира оптимални лекарства, серуми, ампули ивитамини. В допълнение, контролираният вакуум стимулира производството на колаген, който подобрява кожата отвътре и улеснява обновяването и подмладяването. Основното предимство на микродермабразиото е, че тя е многократно по-интензивна от скраб и в резултат на това кожата оптимално ще поднови това, което води до подмладяване.

Подходящо ли е за мен?
Всички видове кожа и цветове се третират по този начин. Хората с добро общо здраве, добър тон на кожата и реалистични очаквания относно резултата са отлични кандидати за микродермабразио. Микродермабразиото може да се използва при различни кожни състояния и се е доказало много успешно при: – суха кожа – зряла кожа – фини линии и бръчки – мазна кожа – разширени и / или запушени пори – кожата на пушачите – слънчева повредена кожа – белези от акне.

Какви са противопоказанията?
Микродермабразиото не е подходящо за хора с някое от следните състояния на кожата: – псориазис – рак на кожата – розацея – тежко акне – нестабилен диабет – автоимунни заболявания – крехки капиляри – активна екзема – себореен дерматит – купероза – вируси, причинени от лизис, херпес симплекс, херпес зостер – кожа, изгорена от слънцето – видимо спукани вени – недиагностицирани кожни наранявания. Непосредствено след лечението със Co2 лазер или малко след инжектиране на бръчки ние ви съветваме да отложите лечението. Ако сте спрели употребата на Isothretoin / Roaccutane за по-малко от 6 месеца, ви съветваме да не се подлагате на лечение с микродермабразио.

Какво мога да очаквам от лечение?
За първоначално лечение с микродермабразио винаги има интервю за прием. Ще обсъдите медицинската си информация с Вашия специалист и, след консултация с нея, ще решите дали микродермабразията е подходящо лечение за Вас. Специалистът определя вида на кожата ви и обяснява какво се случва с лечението и какво
можете да очаквате от лечението. Също така, специалистът може да ви помоли да подпишете разрешение (формуляр за приемане / анамнеза), което позволява на специалиста да извърши лечението с микродермабразио.

icona servizi plusКакво е лечението?

В началото на лечението кожата първо се почиства. След това може да започне лечението с микродермабразиото. След лечението с микродермабразио и горният кожния слой е премахнат отдолу е мека, гладка и здравословна кожа. Също така, кожата вече е в състояние да приеме лекарства. За да се използва оптимално, се прилага серум и / или маска върху кожата, за да се хидратира и регенерира. Можете също така да изберете да нахраните кожата след лечението с микродермабразиото наред с други неща, чрез вкарване на специфични ампули в кожата. И накрая, кожата се подхранва с хранителен крем и слънцезащитен крем или SPF 50 спрей.

Дали ще изпитвам дискомфорт по време на лечението?
Микродермабразиятато е интензивно, но практически безболезнено лечение. Повечето клиенти толерират лечението много добре. Може да се наблюдава щипане и / или топло чувство, но болка няма да усетите.

Какво мога да очаквам веднага след лечението?
След третирането, кожата може да се чувства суха и суха и да покаже известно зачервяване, точно както когато сте били на слънце твърде дълго. Тънък слой от кожата е отстранен, което налага добро следене с добри продукти за домашна грижа. Ако следвате даденият ви от терапевта съвет за домашени грижи, ще бъде показан бърз и ефективен резултат.

Първата седмица след лечението
Пийте поне 1,5 литра вода на ден за 1 седмица след лечението. Кожата ви няма защитен слой и така по-лесно ще изпари влагата си. Това трябва да бъде допълнено от вътре. Кожата ви се обновява с ускорена скорост, което води до появата на все повече и повече мъртви кожни клетки. Може и да се получи обелване на кожата. Също така е важно да сте добре запознати с ултравиолетовото лъчение и да предпазвате кожата добре с висок фактор SPF през периода, който вашият специалист посочва. Това предотвратява промяна в пигмента.