SAPPHIRE LS-1200©

Диоден Лазерен Епилатор

Кажете сбогом за премахването на коса, восък, бръснач или кремове, които увреждат и дразнят кожата ви! Знаете ли колко удобно и хигиенично е да се измъквате / целогодишно? Отидете с пълната свобода на фитнес залата, до басейна, където искате, без да се притеснявате повече за премахването на космите.
В естетически център Сапфир работим с лазерния Sapphire LS-1200, най-ефективния диоден лазер с висока мощност.

Immagine prodotto

icona servizi plusКакво представлява лазарно премахване на косми?

Лазерът е чиста светлина, която излъчва енергия, която се абсорбира от косата. Когато дойде в контакт с меланин, тя се трансформира в топлина и елиминира косата, без да се засяга кожата, което я прави невиждано отново.

Диод лазерната епилация е високоефективна и безопасна технология, специално разработена за постоянно отстраняване на космите. Лазерната технология е единствената, която може да постигне видими резултати от първата сесия.

Подходящ за всяка възраст и тип кожа и коса, като при лазерно космиране коренът на косата се унищожава през светлината, постигайки елиминирането му между 80% и 90% чрез удобни, безболезнени, бързи и хигиенични сесии.

Успяхме да избегнем дерматологични проблеми на кожата, като прилепнали косми, раздразнения и т.н. подобрявайки неговата мекота и еластичност, тъй като лазерът стимулира образуването на колаген, осигурявайки много по-привлекателна кожа.

 

icona servizi plusЛЕДЕНА ТЕРАПИЯ ПО ВРЕМЕ НА ЕПИЛАЦИЯ ПРИ -10 ° C

Охлаждащата система в компютъра Ви позволява да поддържате работна температура от -10 ° C, така че комфортът, защитата и малкото чувство за болка се възприемат от крайния клиент. Sapphire LS-1200 няма   външен елемент, което го прави лесен за транспортиране или преместване.

 

icona servizi plusГлобална ефективност

Депилира във всякакъв вид кожа и коса. Тя работи в кратки импулси от 15 и 30 милисекунди, под времето на топлинно отпускане на косата, като постига топлинно увреждане в зародишните клетки, което причинява растежа на косата. Ефикасността се поддържа в кожи с висока плътност на метанина, в които трябва да работим в дълги импулси от 100 до 400 милисекунди.