СЛЪНЦЕ-ЗАЩИТА

Глобалната защита на слънцето, линията на защита и слънцето, проектирани от Mysun, сложни формулировки за защита и регенерация на кожата, водещи до интензивен и продължителен тен. Защитните лосиони на Mysun съдържат уникална комбинация от фоточувствителни слънцезащитни продукти UVA / UVB заедно с активни вещества, хранителни добавки и антиоксиданти, за защитена кожа и изключителен тен. Обгръщащи текстури с високо ниво на абсорбиране в свеж аромат на екзотични нотки. Mysun се грижи за вас след излагане на слънце, чрез редица продукти след оставяне на слънце, насочени към ребалансиране на правилната хидратация на кожата и облекчаване на зачервяването.

Слънцезащитен фактор SPF 6

Уникална комбинация от UVA / UVB фотостабилни филтри и активиращи усилватели на тен, които действат синергично, за да създадат интензивен красив тен.

Слънцезащитен фактор SPF 15

Защитена кожа и светъл, златист и абсолютно възвишен тен, благодарение на специфичната система за защита от UV лъчи и изключителната комбинация от активни съставки.

Слънцезащитен фактор SPF 30

Висока формула за защита от ултравиолетови лъчи за прекрасен златен дъбилен резултат, който леко става по-интензивен, естествен и издръжлив.

Слънцезащитен фактор SPF 50+

Красотата на златен и равномерен тен също за най-деликатните и чувствителни кожи.